Budak perempuan dulu-2 suka nak main patung…

image

Budak perempuan dulu-2 suka nak main patung-2 kertas ni. Tak terkecuali adik pompuan aku seorang tu (Mar). Sampai sanggup tak guna duit belanja sekolah semata-mata nak tambah koleksi pakaian patung kertas dia, kadang-2 diaorang akan saling tukar koleksi pakaian yang ada dengan kawan-2. So bolehlah berjimat nak beli pakaian yang.cantik-2.. Hehe..

Aku tak tahu macam diaorang enjoy play this paper-dolls, but one things yang aku terfikir sekarang is this game bagus untuk memupuk kreativiti kanak-2. Sebab adik aku dulu, siap lukis dan reka sendiri pakaian patung kertas dia.. Sampai dia dah naik menengah pun dia masih ada simpan dan buat pakaian patung kertas tu.. Hehe.. And to be honest, she good in arts.. 🙂

Advertisements